joomla

5 квітня у приміщенні Рівненського єпархіального управління, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон провів збори духовенства Млинівського благочиння. 

Під час зборів владика Іларіон повідомив духовенство про заходи з нагоди відзначення 1025-ліття Хрещення Київської Руси-України та закликав священослужителів провести по парафіях з цієї нагоди Володимирські читання.

Також архієпископ Іларіон оголосив духовенству свій указ про звільнення протоієрея Василя Ліщука від обов’язків благочинного Млинівського благочиння, та указ про призначення протоієрея Володимира Левандовського, настоятеля Свято-Іванобогословської парафії с. Підгайці благочинним Млинівського благочиння.

За непослух правлячому архієрею і церковно-адміністративні дії за межами своєї парафії, що призводять до невдоволення священнослужителів Млинівського благочиння та вносять дескруктив у життя благочиння настоятелю Свято-Михайлівської парафії смт. Млинів протоієрею Тарасу Варваруку було оголошено догану.

Прикінці зборів владика Іларіон відповів на питання які цікавили духовенство та звернувся до них з архіпастирською настановою.

Прес-служба Рівненської єпархії