joomla
 

22 квітня 2013 року виповнюється 15 років з дня утворення Державного департаменту України з питань виконання покарань, як центрального органу виконавчої влади, правонаступником якого є Державна пенітенціарна служба України.

З цієї нагоди 19 квітня у Рівненському слідчому ізоляторі пройшли урочисті збори, участь в яких взяв архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон.

Владику супроводжували: благочинний Рівненського міського благочиння прот. Леонід Поліщук; голова єпархіального відділу по зв’язках з пенітенціарними закладами прот. Григорій Горбач; прес-секретар єпархії прот. Василій Рудніцький та протодиякон Сергій Кульчинський.

Під час урочистостей владика Іларіон привітав присутніх з наступаючим професійним святом, та відповідно до Указу Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета нагородив начальника Рівненського СІЗО Ткачука Юрія Анатолійовича орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ ступеня.

Також архієпископ Іларіон вручив Архієрейські благословенні грамоти працівникам Рівненського СІЗО Луцуку Володимиру Юрійовичу, Кордонець Вадиму Євгеновичу та Герасимчуку Сергію Анатолійовичу.

Прес-служба Рівненської єпархії