joomla

 

7 та 8 жовтня в дні пам яті преподобних Феодосія Манявського і Сергія Радонезького від Свято-Покровського кафедрального собору м.Рівне  відбулися паломницькі поїздки до великої святині Волинської землі - Свято-Успенської Почаївської Лаври.
7 жовтня поїздка проходила під керівництвом вчителя недільної школи, яка діє при кафедральному храмі, Мирослави Хоміцької, і в ній  брали участь саме вихованці даної школи з батьками.
8 жовтня паломництво відбувалося під керівництвом священиків: ієрея Миколая Капітули - штатного клірика Покровського Собору та настоятеля  Свято-Преображенської парафії с. Рогачів ієрея Василія Рудніцького.
В паломницьку програму входило відвідування безпосередньо Почаївської Лаври, а також Свято-Духівського скита і джерела св. Анни що в с. Онищківці.
Паломників вразила краса і велич Святинь нашого Волинського краю. Парафіяни духовно раділи перебуваючи в цих святих місцях. Тому духовно наситившись і отримавши неабияку користь для своєї душі, прочани повернулися додому, прославляючи в своїх серцях Господа Бога, Його Пречисту Матір та угодників Христових - Іова та Амфілохія Почаївських.

Прес-служба Рівненської Єпархії