joomla

6 березня Високопреосвященний Іларіон, архієпископ Рівненський і Острозький, з архіпастирським візитом відвідав Березнівське благочиння.

При в'їзді у місто Березне, владику зустріли благочинний парафій Березнівського району прот. Мирослав Синиця, настоятель Свято-Михайлівської парафії смт. Соснове свящ. Леонід Сульжик,  клірик Свято-Покровської парафії м.Березне свящ. Іван Шафранський  та  представники місцевої влади.

Після цього благочинний, від імені духовенства і всіх вірних УПЦ КП  Березнівського району звернувся до владики з привітальним словом.

Потім у Свято – Покровському храмі м. Березне  відбулися збори духовенства, на яких владика познайомився із священиками,  дав багато цінних порад, акцентуючи особливу увагу на авторитеті  священика, без якого пастир втрачає здатність керувати паствою. Стратегічним завданням – зазначив владика –  є відкриття недільних шкіл для дорослих і дітей.

По закінченні зборів архієпископ Іларіон зустрівся з місцевою владою, де за круглим столом в атмосфері доброзичливості і взаємоповаги були накреслені шляхи корисної співпраці по утвердженню духовності та розбудові Української державності.

Прес-служба Березнівського благочиння