joomla

Гарною традицією «НАШОЇ ШКОЛИ» стало закінчувати та розпочинати навчальний рік в недільній школі «Родинним святом».

З благословення архієпископа Рівненського та Острозького Іларіона 18 вересня подвір’я Свято-Воскресенського собору зустрічало гостей з усіх куточків Рівного. На запрошення ласкаво відгукнулися прихожани Свято-Софіївської парафії (м.Рівне м-н Ювілейне), Свято-Покровського собору (м. Рівне), Свято-Троїцької церкви (с. Басів кут), Свято-Михайлівської церкви (с. Малий Олексин) та Свято-Воскресенського собору (м. Рівне), а господарі свята – учні та викладачі недільної школи, розважали усіх – від малого до великого.

План заходу будувався на тому, що учасникам потрібно було пройти одинадцять випробувань. Зокрема, поласувати смачними тістечками з НАШОЇ ПЕКАРНІ, сплести собі на пам'ять браслети, зробити faceart, відповісти на складні питання за інтелектуальним столиком, проявити художні здібності, навчитися влучно попадати у кольорові мішені, виготовити Ньютонівську суміш у хімічній лабораторії.

За вдало виконані завдання діти та дорослі отримували флаєрки, а зібравши всі, мали можливість обміняти їх на квитки на каруселі та почастуватися солодкою ватою…

Час пролетів дуже швидко. Свято вдалося на славу.

Хочемо висловити вдячність всім, хто долучився до свята.

Наталія Музичук
керівник дитячої недільної школи
при Свято-Воскресенському кафедральному соборі
«НАША ШКОЛА»