joomla

26 травня в Управлінні патрульної поліції Рівного відбулося традиційне відзначення кращого патрульного, кращого екіпажу та кращої роти місяця. Таку традицію рівненські патрульні започаткували під час відзначення річниці своєї служби.

Відтак, кращим патрульним місяця став та отримав перехідний бунчук як символ першості, лейтенант поліції Ігор Бас. Найкращий екіпаж травня — лейтенанта поліції Андрія Мирончука та лейтенанта поліції Сергія Онищука — відзначили шаблями. Найкращою вдруге визнали роботу 2 роти, тому символічний щит знову залишився у них.

На запрошення керівництва патрульної поліції участь в заході взяв архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон. Владика звернувся з вітальним словом до патрульних, побажав успіхів та наснаги в несенні служби та окропив патрульних освяченою водою.

На завершення архієпископ Іларіон, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета відзначив начальника Управління патрульної поліції Рівного Сергія Мерчука медаллю «За жертовність та любов до України».

За інформацією прес-служби Патрульної поліції Рівного