joomla

01 серпня міський голова Рівного Володимир Хомко відзначив 60-річчя від Дня народження. З цієї нагоди архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, відзначив ювіляра Орденом святого рівноапостольного князя Володимира Великого І ступення, та виголосив вітальну адресу:

Вельмишановний Володимир Євгенович!

Від імені вірних Рівненської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату і себе особисто прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди 60-річчя від Дня народження!

Цей вік характеризується шириною творчої наснаги, збагаченої життєвим досвідом, і саме мудре поєднання цих чеснот вже добре проявилось у старанному виконанні Вами усіх нелегких обов’язків очільника нашого міста.

Ваші справи на посаді міського голови Рівного вже свідчать про твердий намір сповнити свої зобов’язання перед рівнянами. Переконаний, що Ваш професіоналізм, високе сумління і відданість справі й надалі будуть надійною запорукою плідної діяльності та сприятимуть поліпшенню добробуту наших співвітчизників.

Тому у цей знаменний для Вас день бажаю щоби Всемилостивий Господь укріпив Вас, подав міцність душевних і тілесних сил, аби Ви й надалі гідно несли високий обов’язок служіння народу України.

За плідну працю і самопосвяту на благо рівненської громади нехай Щедрий Отець Небесний дарує Вам та Вашій родині міцне здоров’я, добрий мир, достаток плодів земних і небесних та успіх у всіх добрих починаннях!

Многих і благих літ Вам, та Вашій родині!