joomla

Благословення на початок навчального року отримали від архієпископа Рівненського та Острозького Іларіона і священиків єпархії у перші дні вересня викладачі і студенти Рівненської духовної семінарії та інших навчальних закладів.

Так, для семінаристів у Свято-Воскресенському кафедральному соборі відслужили молебень перед початком навчання, який очолив владика.nПо завершенні відправи архіпастир звернувся до присутніх із повчальним словом та окропив викладачів, вихованців і їх батьків освяченою водою.

Також із благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, секретар єпархіального управління протоієрей Сергій Лучанін благословив студентів Національного університету водного господарства та природокористування і взяв участь у посвяті студентів в Рівненському інституті Київського університету права.

Окрім того, з благословення владики, клірик Свято-Покровського собору протоієрей Петро Мартинюк благословив студентів Рівненського коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Не залишилася осторонь Дня знань і Городищенська виправна колонія №96. Так, 3 вересня, там відбулися урочистості з нагоди початку навчального року. В’язнів у цей день благословив протоієрей Юрій Андрощук.

Прес-служба Рівненської єпархії